Een kadootje voor de jarige?

Ria van Beuzekom

( Lid van team: HiPvanAtotZ )

van totaal € 500 (8%)

Dit jaar bestaat HiPvanAtotZ vijf jaar. Al vijf jaar worden mensen die geen hulp kunnen krijgen of betalen, geholpen door de vrijwilligers van HiP. Inmiddels zijn er al 442 mensen door HiP geholpen. Wil jij dat dit werk mogelijk blijft en wil je ons feliciteren met het 5-jarig bestaan, doneer dan een gift. Alvast super bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
12-06-2019 | 11:01
28-03-2019 | 11:03
Bekijk alle

Online collecte pagina gemaakt

28-03-2019 | 11:18 Vandaag heb ik de pagina voor de online collecte aangemaakt. We hopen op deze manier veel geld binnen te halen voor HiPvanAtotZ. HiP bestaat dit jaar 5 jaar als actieve lokale helpdesk in Ambacht en Zwijndrecht.
Lees meer