Koorreis naar Gloucester

Dit is de actie van Saskia Brons
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (10%)

Elke 3 a 4 jaar gaan we met ons koor zingen in Engeland. In augustus van dit jaar gaan we met het grootste deel van het koor naar Gloucester alwaar we een week lang in Gloucester Cathedral mogen zingen. Dat doen we altijd met heel veel enthousiasme en plezier! Naast dat we veel leren met en van elkaar, draagt zo’n week ook flink bij aan ons ‘ teamgevoel’ als koor. Dat motiveert ons allen enorm om nog beter ons best te doen om mooie en inspirerende optredens voor ons publiek te verzorgen. Maar een reis naar Engeland is altijd een flinke kostenpost, die grotendeels door de koorleden zelf bekostigd moet worden. Met uw sponsoring kunnen we de prijs een beetje drukken. Helpt u ons om ‘overseas’ te komen? Hartelijk dank!

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.leidsecantorij.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
24-04-2018 | 20:01
15-04-2018 | 20:50 Elke 3 a 4 jaar gaan we met ons koor zingen in Engeland. In augustus van dit jaar gaan we met het grootste deel van het koor naar Gloucester alwaar we een week lang in Gloucester Cathedral mogen zingen. Dat doen we altijd met heel veel enthousiasme en plezier! Naast dat we veel leren met en van elkaar, draagt zo’n week ook flink bij aan ons ‘ teamgevoel’ als koor. Dat motiveert ons allen enorm om nog beter ons best te doen om mooie en inspirerende optredens voor ons publiek te verzorgen. Maar een reis naar Engeland is altijd een flinke kostenpost, die grotendeels door de koorleden zelf bekostigd moet worden. Met uw sponsoring kunnen we de prijs een beetje drukken. Helpt u ons om ‘overseas’ te komen? Hartelijk dank! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.leidsecantorij.nl
15-04-2018 | 11:53