EHBO Vereniging Spijkenisse

Al meer dan 65 jaar zet de EHBO Vereniging Spijkenisse zich in om de 'normale' mens wegwijs te maken in de wereld van Eerste Hulp bij Ongelukken, immers komt iedereen ongelukjes tegen in zijn leven. Maar hoe kunt u hiermee omgaan? Wat moet u doen wanneer u iemand tegenkomt die bewusteloos op straat ligt? Het is bij veel bedrijven minimaal een prettige situatie, maar vaak ook een moeten, dat er een of meerdere ehbo'ers met een geldig diploma aanwezig zijn op de werkvloer. Maar ook voor de thuissituatie is het een prettige gedachte dat als er een kind met een wond(je) komt of er gebeurd een ongelukje, dat er iemand daar ook weet wat er wel en wat er niet moet worden gedaan. Immers, de meeste ongelukken gebeuren thuis. Door vallen, brand, bij het koken of bij het klussen.

Wij starten daarnaast regelmatig met de opleiding reanimatie in de regio Spijkenisse. Daarom is onze vereniging dus ook de juiste plaats voor uw reanimatie-opleiding! Wilt u deze eenvoudige, en meer dan belangrijke opleiding volgen neem dan even contact met ons op. Er is geen voorkennis nodig en iedereen kan het leren. Doe een cursus, zodat u straks kunt zeggen: "Toch goed dat ik dat geleerd heb!".

Daarnaast leveren wij EHBOérs voor evenementen, concerten, sportwedstrijden en toernooien waar wij dan de complete EHBO hulpverlening verzorgen. Ons EHBO-team van deskundige hulpverleners is duidelijk herkenbaar en met professioneel materiaal aanwezig. Ons EHBO-team heeft ervaringen met EHBO bij drugs & alcohol en bij wandelletsels daarnaast is er ruime ervaring in het behandelen van sportletsels.

Dit doen wij echter al meer dan 65 jaar zonder winstoogmerk en met de hulp van vrijwilligers, hierbij is een hoop geld benodigd voor goede materialen zowel voor de hulpverlening, waarbij je moet denken aan AED's en kleding maar ook aan Beamers en Reanimatie poppen voor het opleiden en opgeleid houden van onze leden en hulpverleners. Hierbij vragen we dan ook uw hulp.

Bekijk alle
16-04-2019 | 14:45 De EHBO Vereniging Spijkenisse helpt ons altijd fantastisch goed bij de karate evenementen die wij organiseren. Met deze donatie wil ik graag wat voor hen terug doen!
13-04-2019 | 21:15 Goed werk! Dank jullie wel.....
13-04-2019 | 11:51 Toppers 😁
13-04-2019 | 11:43
11-04-2019 | 10:24 Ik heb mijn donatie gedaan, daar deze organisatie voor nacht en ontij klaar staat om mensen goede hulpverlening te bieden. Dit doen zij puur uit de gedachte wie goed doet, die goed ontmoet. Vanuit deze gedachte dan ook mijn donatie en wens jullie veel succes kanjers.