Stichting De Buitenwacht

van totaal € 500 (14%)

Centrum voor Ontmoeting, Ontwikkeling, Opkomen voor jezelf en de ander, Organiseren van zingeving en viering en Ontvangsten door verhuur ruimtes.

We zijn een vrijwilligersorganisatie en we zitten dagelijks klaar voor onze omgeving met een koffie inloop, waar je gezelligheid vindt, de krant en koffie, thee of soep kosten € 0,50. 

We hebben ook een wijkwinkel waar je terecht kan als je er zelf niet uitkomt met formulieren en instanties

We bieden huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het middelbaar onderwijs

We zijn een eetgelegenheid, één keer per week een lunch en één keer per weer een drie gangenmenu, klaargemaakt door enthousiaste koks en kokkinnen.

en we doen nog zoveel meer.... zie www.buitenwachtdordrecht.nl

Bekijk alle

Wie we zijn

02-04-2019 | 09:46  De Buitenwacht wil een gemeenschap zijn van en door mensen aan de basis die in de Buitenwacht elkaar kunnen ontmoeten, elkaar versterken en met elkaar samen activiteiten ontwikkelen en verschillen vieren. Uitgangspunt is dat de mensen aan de basis zelf initiatieven ontwikkelen en dat er vrijwilligers zijn die ervoor voelen om het proces van ontmoeting te stimuleren. Zonder deze vrijwilligers kunnen we niet bestaan en we kunnen ze niet genoeg waarderen. Van de opbrengst van deze collecte kunnen we wel meer doen om onze vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. Els Hauser van de administratie vertelt: “Ik werk hier nu ruim 16 jaar en heb in die tijd heel veel mensen en initiatieven tot bloei zien komen. De Buitenwacht staat al meer dan 35 jaar midden in de samenleving en vormt een onmisbare schakel in de verbinding tussen mensen en organisaties op allerlei terreinen en niveau’s, waarbij de ontmoeting met name in de alledaagsheid en aan de maaltijd, van onschatbare waarde is.  
Lees meer