PBC

Doneer aan het Oranjefonds!
van totaal € 400 (6%)

Een mooie bijdrage aan het goede doel, het Oranjefonds, waarvan een deel naar onze vereniging gaat zodat we voor onze leden allerlei dingen kunnen aanschaffen en organiseren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
11-06-2019 | 20:12 Afgelopen jaar hebben we als bewoners van het Swanenburghshofje tuinstoelen van het oranjefonds voor burendag gekregen. Een mooie opmaat naar wat heerlijke maanden van wonen met echt buren- gevoel. Inmiddels zijn de meeste van ins weer in beter vaarwater belandt en inmiddels uit het Hofje vertrokken. Echter de goede relatie die we met elkaar daar opgebouwd hebben houdt aan. Ik gun dit anderen ook, en nu ik het weet wat breder heb wil ik graag iets terug geven. Dank!
10-06-2019 | 09:15 Omdat dit gewoon al 50 jaar een geweldige badminton club is en tevens de beste van Papendrecht :)